Gaya Hidup

Promosi Dan Diskaun Untuk Pelajar di Malaysia

Jika anda seorang pelajar, setiap peluang untuk menjimatkan wang adalah sangat membantu. Di sinilah kad pelajar anda akan berguna.

Dari membeli makanan, komputer riba atau membeli-belah untuk pakaian dan berhibur, tunjukkan kad pelajar anda di tempat-tempat ini dan anda akan mendapat diskaun istimewa:

Kedai Makanan

Image result for seoul garden(i) Kenny Rogers: Diskaun 25% ke atas jumlah bil dari 2.00 petang hingga 6.00 petang pada hari biasa (kecuali Cuti Umum). Tertakluk kepada terma dan syarat.

(ii) Seoul Garden: Makanan pelajar harga lebih murah daripada harga dewasa untuk makan tengahari (11.30 pagi hingga 4.59 petang pada hari kerja, 11.30 pagi hingga 3.59 petang pada hujung minggu dan cuti umum) dan makan malam (5.00 petang hingga 10.30 malam pada hari bekerja, tidak digunakan pada hujung minggu dan cuti umum).

(iii) Plaza Bar.B.Q: Set menu diskaun 20% daripada 10.30 pagi hingga 5.00 petang setiap hari.

(iv) Tony Romas: Set untuk pelajar sahaja ditetapkan (1 hidangan dan 1 soda) untuk RM12.61, dari jam 3.00 petang hingga 6.00 petang pada hari kerja (kecuali Cuti Umum). Anda juga boleh menambah sup untuk RM3.07.

Pawagam

Image result for gsc(i) Golden Screen Cinemas (GSC): RM7.50 hingga RM11 untuk tiket filem (bergantung kepada lokasi), hanya terpakai untuk filem sebelum jam 6.00 petang pada hari kerja (tidak termasuk Cuti Umum).

(ii) MBO Cinema: RM9 untuk tiket filem, hanya terpakai untuk filem sebelum 6.00 petang pada hari kerja (tidak termasuk Cuti Umum). Tiket mesti dibeli di kaunter.

(iii) mmCineplex (dahulunya Cathay Cineplex): RM10 untuk tiket wayang, hanya boleh digunakan pada hari kerja (kecuali hari Rabu dan Cuti Umum). Tertakluk kepada terma dan syarat.

Kedai-kedai Hiburan

Image result for karaoke(i) RedBox: Promosi Pelajar boleh digunakan untuk sesi makan tengah hari (11.00 pagi hingga 2.00 petang) dan sesi Happy Hour (1.00pm hingga 6.00pm) setiap hari.

(ii) Neway Karaoke: Pelajar menikmati kadar diskaun untuk Happy Hour (1.00pm hingga 7.00pm) dan Bajet Makan Malam (6.00 hingga 12.00 pagi) setiap hari atau pada hari-hari tertentu.

(iii) Loud Speaker Karaoke: Pelajar membayar dari RM9.00 seorang dari jam 1.00 petang hingga 7.00 petang pada hari kerja (tidak termasuk Cuti Umum atau Hari Cuti).

(iv) Room Escape Breakout @ Avenue K: Kadar RM30 setiap hari pada hari kerja dari jam 10.00 pagi hingga 4.30 petang. Hanya terpakai bagi pelajar Malaysia, mesti mengemukakan ID pelajar dan IC sah.

Kedai Pakaian

Related image(i) Forever 21: 10% dari item harga tetap dari hari Isnin hingga Khamis.

(ii) Cotton On (outlet Sunway Pyramid): 15% daripada item harga normal pada hari Selasa sahaja.

MacBooks dan iPads

Image result for macbookDi bawah program Apple for Education, pelajar boleh membeli iPads, MacBooks, dan produk Apple terpilih lain untuk RM80 hingga RM450 kurang daripada harga runcitnya. Walau bagaimanapun, promosi ini hanya terpakai untuk pembelian dalam talian.

 

Show More

Related Articles

Back to top button