Events

Jom Gelak Ketawa Di Comedy Rojak Night

Comedy Rojak Night

Tempat: Crackhouse Comedy Club KL
Masa: 9 malam – 11 malam
Yuran Kemasukan: Tiket boleh dibeli di sini.

Apakah komedi rojak? Komedi rojak meraikan keunikan Malaysia sebagai negara yang boleh berdwibahasa. Pertunjukan komedi terbuka ini menyampaikan lawak Malaysia dalam bahasa rojak Inggeris dan Melayu. Nak tahu komedi rojak macam mana? datanglah ke Crackhouse Comedy Club.


Cirque De La Symphonie

Tempat: Dewan Filharmonik Petronas Kuala Kumpur
Tarikh: 6 May
Masa: 3 petang – 5 petang
Yuran Kemasukan: Tiket boleh dibeli di sini

Cirque de la Symphonie membawa keistimewaan cirque ke dewan konsert. Ini adalah adaptasi menarik persembahan artistik yang banyak dilihat di teater dan arena. Barisan artis termasuk artis veteran terhebat dalam program cirque di seluruh dunia. Persembahan setiap artis mengikut rentak lagu-lagu klasik dan muzik kontemporari yang popular.


Re-CYCLE . Give CYCLE 2018

Temapt: The Basikal, Jalan Bangsar
Masa: 9 pagi – 5 petang

Re-CYCLE, Give CYCLE adalah projek untuk mengumpul dan memperbaiki basikal lama untuk diberi kepada kanak-kanak dan dewasa yang mengalami kanser. Projek ini memerlukan kerjasama dari para sukarelawan dalam memperbaiki basikal lama. Selain itu, BASIKAL & PEDAL MALAYA, akan mengadakan bengkel untuk mengajar sukarelawan tentang bagaimana cara untuk memperbaiki dan membina basikal. Pendermaan boleh dibuat di sini.

Show More

Related Articles

Back to top button