Events

Pesta Buku Big Bad Wolf Sudah Kembali! Jom Pergi!

Pesta Buku Big Bad Wolf 2017

Tempat: Pusat Pameran & Konvensyen Antarabangsa Mines
Tarikh: 8 – 18 Disember 2017
Masa: Buka 24 jam

Pesta Big Bad Wolf adalah jualan buku TERBESAR di dunia, dengan diskaun 75% – 95% daripada harga sebenar, untuk SEMUA buku dan semua genre! Buku lama, buku baru, buku terlaris… semua boleh didapati di sana. Hujung minggu ini ia kembali lagi dengan tawaran hebat ini, jadi kepada semua peminat buku, tunggu apa lagi


Options’ Balance Sheet Charity Bazaar

Tempat: Plaza Arkadia, Desa ParkCity
Tarikh: 10 Disember 2017
Masa: 11 pagi – 6 petang

Balance Sheet Bazaar diterajui oleh organisasi yang memperkasakan masyarakat. Bazar ini memberi peluang kepada syarikat sosial, NGO dan organisasi amal untuk mempromosikan produk dan perkhidmatan mereka. Jadi, anda tidak perlu lagi berasa bersalah apabila membeli belah kerana setiap pembelian adalah untuk sebab yang baik.


HPM Yo Momma Battle!

Tempat: The Bee, Publika
Tarikh: 10 Disember 2017
Masa: 7.30 malam
Yuran kemasukan: RM25

Jika anda seorang yang berminat dengan lawak seperti ini, anda mesti perlu datang turun. Pertandingan Yo Momma yang pertama di Malaysia ini sama ada akan membuat anda jatuh kerusi ketawa atau facepalm. Tetapi yang pasti, anda tidak akan menyesal datang.


Brunei Autofest 2017

Tempat: Mahkamah Terbuka Taman Jerudong (di hadapan Amfiteater JP), Brunei
Tarikh: 9 Disember – 10 Disember 2017

Kepada semua warga Brunei, Pixel8MotorWerks dengan sokongan daripada Jabatan Pembangunan Pelancongan Brunei akan mengadakan Brunei Autofest 2017. Di sana terdapat pameran automotif termasuk kereta, motosikal dan aksesori automotif. Kepada semua pencinta kereta di Brunei, atau bagi mereka yang akan melancong ke Brunei pada hujung minggu ini, pastikan anda datang ke acara ini!

 

Show More

Related Articles

Back to top button