Events

Events Minggu Ini: 18-19 November

Publika Comic Play 2017

Tempat: The Gallery, The Square, Black Box, White Box
Tarikh: 14 – 19 November 2017
Masa: 11:00 AM – 10:00 PM

Nantikan pertandingan cosplay, tayangan filem Star Wars, permainan papan dan bengkel di Comicplay pertama yang akan diadakan di Publika. Pelbagai aktiviti akan diadakan bagi semua peminat komik! Jadi jangan ketinggalan!


The Daily Grind – Maple Food Market

Tempat: Great Eastern Mall
Tarikh: 17 Nov 17 – 19 Nov
Masa: 11:00 AM – 8:00 PM

Jika anda tiada rancangan untuk hujung minggu 17 – 19 November, jangan lupa datang ke Pasar Makanan Maple di Great Eastern Mall! Banyak makanan lazat, milkshake yang menyegarkan, dan banyak lagi aktiviti lain dengan peluang untuk memenangi beberapa hadiah! Inilah cara terbaik untuk menghabiskan hujung minggu anda dengan keluarga dan rakan-rakan!


One of A Kind

Tempat: Atria Shopping Gallery (Aras 3)
Tarikh: 19 November 2017
Masa: 10am – 10pm

“One of A Kind” merupakan pameran seni untuk mewujudkan kesedaran tentang masalah ketidakupayaan di kalangan masyarakat umum, di mana para peserta dapat merasakan pemikiran dan ekspresi orang kurang upaya melalui karya mereka. Dalam pameran itu, akan ada beberapa karya seni dan kraf yang akan dijual. Kesemua karya seni ini dibuat oleh orang kurang upaya dari Petaling Jaya Beautiful Gate Foundation for the Disabled, sebuah organisasi di Petaling Jaya untuk menyediakan penginapan, latihan dan pelbagai perkhidmatan kepada golongan kurang upaya yang memerlukan.


Dogs Don’t Do Ballet

Tempat: PJ Live Arts
Tarikh: November 1 – November 23
Masa: 10am

Kisah dongeng Anna Kemp tentang anjing kecil yang mempunyai personaliti besar dan impian yang lebih besar disampaikan oleh Blunderbus Theatre Company (pencipta persembahan “The Owl Who Was Afraid of the Dark” dan “The Buffet Selfish”). Terdapat persembahan boneka yang sesuai untuk kanak-kanak 3 tahun ke atas.

Tags
Show More

Artikel Berkaitan.

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker