Events

Nov 4 – 5: Events Minggu Pertama November

The Tales of Halloween

Tempat: Publika

Tarikh: 3 November – 5 November

Masa: 10 AM – 10 PM

Yuran Kemasukan: FREE

Event tahunan untuk Halloween kembali sekali lagi dan ia lebih menakutkan! Pusat membeli belah akan bertukar  menjadi sebuah rumah hantu dan terdapat juga sesi bercerita yang menyeramkan, trick-or-treating, serta bazar bertema Halloween yang dikendalikan oleh Makers & Co. Bawa anak-anak anda dalam pakaian Hollween dan daftarkan mereka untuk Parade Kostum Freaky pada 4hb November (Pendaftaran bermula jam 2 petang dan seterusnya).

 


Pun Competition

Tempat: The Bee Publika

Tarikh: 4 November

Masa: 7.30 PM – 10.30 PM

Yuran Kemasukan: RM 30

Anda bersedia untuk malam yang sangat pun-ny? Datanglah ke The Bee Publika untuk melihat punsters bersaing untuk dinobatkan sebagai orang yang paling lawak. Dianjurkan oleh Have Pun Malaysia dan ditaja oleh pasukan Quidditch Damansara Dementors.


4.48 Psychosis

Tempat: The Kuala Lumpur Performing Arts Centre (KLPAC)

Tarikh: 2 November – 12 November

Masa: 8.30 PM (Thurs – Sat) / 3 PM (Sundays)

Yuran Kemasukan: RM55 / RM45 (students) Tickets can be purchased here

 

4.48 PSYCHOSIS meneliti dinamik rumit antara individu yang terseksa dan tekanan masyarakat untuk menjadi “normal.” Teater ini bermula di London Royal Court Theatre pada tahun 2000.

Melalui sistem sokongan rakan-rakan, sesi dengan psikiatri dan ubat kemurungan yang tidak berkesudahan, dapatkah individu yang mengalami kemurungan klinikal keluar dari rutinya dan mencari cahaya sekali lagi?


KL Butoh Festival

Tempat: Publika

Tarikh: 4 November

Masa: 8:30 PM – 9:30 PM

Yuran Kemasukan: RM 68 / RM 48 (pelajar)

Festival Pesta Ke-10 KL, yang dahulu dikenali sebagai Festival Nyoba Kan Butoh, menggabungkan artis yang mempunyai latar belakang yang berlainan daripada teater, tarian, muzik, reka bentuk, seni pemasangan, serta seni video. Saksikan seni tersebut di Publika di mana seni akan bercampur dengan satu sama lain untuk mewujudkan makna dan pengalaman.

 

Show More

Related Articles

Back to top button